Moj Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rok ubehol ako voda ...

Od posledneho zapisku sa par veci zmenilo.
Najme som sem pritiahol kamosa a tiez uz prisla rodinka. Odvtedy moja anglina ostala na mrtvom bode a z toho som dost sklamany :( Pokusam sa stale presvedcit manzelku aby sme sa rozpravali anglicky, ale neni to take jednoduche. Hadam sa raz zacneme - ale neviem ci mi to pomoze :)
Tiez sme zmenili nas malicky domcek s "ohnikom" za konecne ako tak normalny dom, ktory zdielame s kamosom. Ma to niekolko vyhod - ta najvacsia je samozrejme financna. Takto na byvani usetrime az 250-300 libier mesacne. Navyse sa byva o cosi lepsie, velka zahrada, sprcha :), vacsi dom a co je najlepsie - ustredne kurenie. Dost bolo vysedavania pred "ohnikom" v starom dome :) (pod ohnikom si predstavte ohrievac v ktorom sici plyn, hori ohen a siri teplo len v okoli dvoch metrov od neho - najzabavanejsie je ked si idete lahnut a nechate to celu noc horiet - a premyslate ci to rano este horiet bude, ci bude horiet len ohrievac, ci .... :)

UK | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014